Pagina's

Over mij

Ik ben een 20-jarige blogster die de naam Nicky kreeg. Ik ben al 3 jaar samen met mijn vriend en werk momenteel als verkoopster in Concept Fashion Store. Natuurlijk wil ik doodgraag ergens werken waarvoor ik heb gestudeerd en dat is dus in de schoonheidszorgen.
Ik heb 4 jaar schoonheidszorgen gestudeerd en een 7de specialisatiejaar esthetische lichaamsverzorging. Daarna een jaar hoge school maar dit was een totaal andere richting en die me toch niet 100% lag.
Ik heb korte tijd voor M.A.C. Cosmetics gewerkt en ook dit blijft een droom voor mij om iets in dit genre te mogen blijven doen.

Ik ben een optimistische en vrolijke meid. Ik ga graag al lachend door het leven maar negatieve dingen halen me soms naar beneden. Ik hang dan ook enorm aan familie en vrienden die me aan het hart liggen.

Via deze blog wil ik voor mezelf heel wat dingen kwijt en ook om andere (waaronder belgische en nederlandse) readers heel wat bijbrengen. Mijn doel met deze blog is er iets gezelligs en leuks van te maken zodat anderen blijven komen & mijn posts blijven lezen.
Ik sta enorm open voor het uittesten van nieuwigheden die op de markt komen en dus ook aan anderen te showen en m'n eigen mening erover te geven.

Wat mij enorm fascineert is alles op vlak van beauty & fashion maar ook daarbuiten van buitenland, lifeguide, nieuwe technology, films, nightlife, hello kitty, etc.
In m'n vrije tijd hou ik enorm van fotografie en wil me dan ook graag nog verder erin specialiseren.


Bij vragen, voorstellen, of andere kunt u me mailen naar: mariposax3@live.be

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be