Pagina's

woensdag 20 oktober 2010

Photobucket

Photobucket
Ongetwijfeld heb je wel al eens vernomen dat nu de nieuwe designer voor H&M, de enige echte Lanvin mocht zijn? Wel hierbij zie je een korte review van wat er bij de collectie zal zijn.

Het valt meteen op dat zwart de kleur zal worden van de collectie. Wat ook een opvaller is, is dat hij werkt met ruffles en volumineuze pieces. Lanvin staat alom bekend om zijn high-fashion en zal het daarom een lijn worden wat meer gebaseerd is op avondkledij.

We zien ook dat hij weer gebruik maakt van een hoge taille, maar voor heel wat vrouwen wel handig, want dit verslankt en geeft bij vrouwen zonder taille dus wel een taille. Ook denkt hij de scoren met de klassieke parelkettingen waar je al 2 modellen mee op de foto ziet.

Heb nog even geduld, dames .. want op 2 november wordt de volledig collectie pas online gepubliceerd en pas te verkrijgen in de shops op 23 november.

Ik ben al erg benieuwd naar de verdere collectie en ben tot nu toe al erg enthousiast. Mijn favoriet van -tot nu toe- deze foto is de uiterst linkse en op de tweede plaats de uiterst rechtse.

What do you, girls, think of the new designer for H&M ?

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be