Pagina's

woensdag 10 november 2010

Photobucket

Oke de titel zegt het zelf, het is wat persoonlijker, maar het gaat niet specifiek over mijn leven op dit moment of verleden, etc.
Het is nu al superlang dat ik mezelf voorhou om die 'extra kilootjes' kwijt te geraken. Helaas, is het me dit jaar allesbehalve gelukt en wil ik er nu echt wel voor gaan.
Op m'n twitter kon je eergisteren al lezen dat ik ben begonnen aan fitness, wat ik ook al zo lang uitstelde.
Ik en m'n vriend hebben ons nu een maandabbonement gekocht en zijn eergisteren begonnen met de fitness.

Het personeel was zorgvuldig met hun uitleg en hielp ons ook telkens met het uitkiezen van welke toestellen en de duur. Eerst hebben we 35 minuten cardio gedaan waarvan een 20min fietsen en 15min op zo'n step.
Daarna hebben we beenspieroefeningen gedaan.
Ook gisteren zijn we teruggegaan met weer eerst een goed half uur cardio en daarna arm, - schouder, -rug- spieroefeningen. Helaas heb ik me dit beklaagd. Ik heb moeite met dingen op te heffen want m'n bovenarmen zijn erg stijf.

Normaal gezien is het vrijdag pas, eer we terug gaan naar de fitness. We hebben ook aan onszelf beloofd dat we 2 tot 3x in een week gaan fitnessen, want anders stel je het maar uit en heeft het ook weer geen zin.

Mijn streefdoel is toch op z'n minst 5 kg te verliezen, maar op een goed en evenwichtige manier. Vorig jaar heb ik het weightwatchers patroon opgevolgd (zelf je punten tellen maar je niet telkens gaan laten wegen) en toen heb ik toch wat aantal kilootjes kwijtgespeeld. Door de zomer en dan nog eens een All Inclusive reisje naar Turkije zijn ze weer teruggekomen :(
Ik ga dan ook niet alleen focussen op fitness, beweging .. maar ook op m'n voeding. Mezelf weer veel meer water doen drinken, want ook dit is letterlijk 'verwaterd' ;-) .

Hebben jullie nog tips of iets dergelijks mag je het me altijd laten weten !
Liefs, nicky

2 opmerkingen:

Eva zei

Wat slim van je dat je de kilo's op een evenwichtige manier probeert kwijt te geraken en niet een of ander dieet gaat volgen. Een goede tip is misschien ook om iets meer beweging in te bouwen in je dagenlijke bezigheden: vb: een halte vroeger van de bus stappen, tijdens de middagpauze even gaan wandelen, enz. Alle beetjes helpen denk ik. Veel succes in ieder geval !

Gaby de Modacapital zei

Hi Nicky!
I really love your blog, I follow you :D !!
... maybe if you want, you could visit my blog too.
( I hope you like it ;) )
Kisses from México city!
http://modacapitalblog.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be