Pagina's

zaterdag 6 november 2010

Photobucket

Photobucket


Hier ben ik terug met deel 2 van de preview night: ' a tartan tale' by M.A.C Cosmetics. Marina en ik waren bij één van de eersten die toekwamen op de review. We werden al onmiddelijk onthaald door cocktails en hapjes ;-) Op een korte tijd stroomde het volk toch geleidelijk aan binnen en heel wat mensen stonden van buitenaf te staren van : "wat is er daar gaande?"

Na een tijdje riep Nouchka het model erbij en heel wat bewondering kwam naarboven bij iedereen. Heeft er iemand haar huge pumps gezien? w o a w ..
Ik vermelde al eerder dat haar lippen erg mooi waren opgemaakt en dus ook meteen in het oog sprongen. Na het model te hebben bewondert en een aantal foto's te hebben getrokken liepen we in de - toen al redelijk drukbezette MAC-store- en gingen we de nieuwe collecties bewonderen.

Photobucket
Hierboven is de eerste plaat die je tegenkomt als je de winkel binnenstapt.
Dit zijn vooral de single pieces die je kunt kopen waaronder lipgloss, eyeshadow lipstick en lip-pencils ...
Hiervan heb ik de 'amplified creme lipstick' gekocht :)
Hij is een redelijk fel-roze, maar ex-collega Nouchka heeft bij Marina het voorgetoond zoals bij het model en bij mij heeft ze een feller lippenpotlood gebruikt waardoor je alweer een heel ander resultaat mee bekomt.


Photobucket
Hier zie je vooral de blushes en de oogschaduw paletten.

Photobucket
Nog een paar pakketjes. Die laatste vond ik wel supermooi met da kleur maar ben er niet toe gekomen om het tot mijn bezit te maken. Wat me erg opvalt is dat er veel rozige tinten aan te pas komen in de collectie ' a tartan tale'.

Photobucket

Photobucket
Hier zie je de 3 soorten pakketten met de mini-brushes. Ze zijn superhandig van formaat en dus uitermate handig om mee te nemen in je handtas of op reis. Ook is het handig omdat ze in de bijhorende tasjes geraken.
Wat mij de brushes tot aankopen doet is dat het metallic in goud is ipv het zilver wat we wel al kennen bij de gewone brushes.

Het M.A.C - tekentje op alle tasjes en doosjes is in een gouden logo wat wel een leuk accent eraan geeft.
Ik heb even getwijfeld om een brush-set te kopen maar had al ergens in blog-world gelezen dat de kwaliteit relatief minder is dan de normale brushes.

Wat vinden jullie van ' a tartan tale' deel 1 ?
Zelf ben ik meer benieuwd naar het tweede deel want dar komen de blikken doosjes waarbij je telkens pakketjes hebt van : ofwel 5 lipglosjes, 5 nagellakjes ofwel de 5 pigments (waaronder een limited edition en een glitter)
Ik heb ondertussen al in de M.A.C store van Knokke de "smoky thrillseekers glitters/pigments".
Photobucket

2 opmerkingen:

Diana zei

Ik heb deze collectie gezien, maar vond hem maar niks. Ik wacht op de nieuwe repromote van Stereo Rose!

Nicky zei

@ Diana, wel dit was deel 1 en was ik ook niet van onder de indruk maar ik wacht op deel 2 want daar ben ik wel zot van 1 iets : 'smoky thrillseekers pigments' :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be