Pagina's

donderdag 16 december 2010

Update

Ik kan er moeilijk aan doen dat ik alweer een paar dagen niet heb kunnen posten. Er is wel een positief kantje aan en dat is dat ik werk heb gevonden. Maar juist door het werk heb ik onwijs weinig tijd om met m'n blog bezig te zijn. Dit blijft (gelukkig) niet altijd zo! Maar de winkel opent pas 3 januari in mijn buurt en dus moet ik tot die tijd op 'opleiding' in 1 van hun andere winkels. Helaas is dit in Lochristi en is voor mij een uur ernaartoe rijden en dus een uur terug naar huis.
Ik ben dus elke dag thuis om 20.00u en ik ben doodop. Neem me dit niet kwalijk, ladies ;-)


Wat is er ondertussen zowat gebeurd?
Ik had wat besteld bij Boozyshop en heb dit vandaag ontvangen samen met m'n pakje van de 'secret twitter santa'. Ooh ik kan niet wachten tot ik het pakje mag openen op 25 december. het is best wel een groot pakketje en helemaal verpakt in hartjes-papier.
Ondertussen heb ik gezien dat mijn santa uit Nederland komt :)
Ik weet niet of ik al een foto van het pakketje mag posten , dus voor de zekerheid wacht ik hier nog héél even mee.

Misschien ben je wel geïnteresseerd in mijn nieuwe job? het is niks in de richting waar ik voor heb gestudeerd.
Maar dat komt nog wel. Momenteel werk ik in de Concept Fashion Store , en we hebben ondertussen al 10 winkels over heel België. De 11e winkel opent op 3 januari te Brugge (waar je mij zult vinden).
Wij verkopen heel wat merkkledij waaronder G-star, Tommy Hilfiger, Guess, Fornarina, Seven, Citizens of humanity, Replay, franklin & marshall, Levi's, Lee cooper, Superdry, Oxyd, Desigual, lavand, D.E.P.T. ...
Ik vertel het je nu al, het is erg verleidelijk om dingen voor jezelf te kopen. Telkens we nieuwe leverlingen aan het uitpakken zijn is het van: "oh, deze is leuk en oooh .. deze ook"

Wat iets minder leuk is, is dat je elk weekend moet werken. Onze sluitingsdag is een dinsdag, en dan heb je (meestel afwisselend) nog een andere vrije dag. Maar ik denk dat we, als we in onze eigen winkel zullen staan, de gerante ervoor wel zal zorgen om ons 1x / maand een weekendje te geven ofzo.


Ook kerst staat weer voor de deur en oh wat is het moeilijk voor cadeau's uit te zoeken voor iedereen.
Ik ben vorige week dinsdag met m'n mama gaan 'kerstshoppen' en toch al heel wat cadeautjes gevonden.
Juist voor de oma is het een lastige. Want je kan ze niet met alles tevreden stellen ;-) (hiermee bedoel ik: de helft heeft ze al of een andere helft zijn dingen die ze niet nodig heeft of niet gebruikt)
Veel verklap ik hier niet want m'n vriend leest stiekem m'n blog mee.

1 opmerking:

Ellen zei

Hele leuke blog! Kom hier zeker regelmatig kijken!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be