Pagina's

vrijdag 6 mei 2011

M.A.C. aankopen

Photobucket

Ondertussen ben ik al 2x naar M.A.C. gegaan waarvan de eerste keer met de wonder woman preview night in Gent en gisteren in Knokke.
In deze post vind je nu enkel de aankopen van in Gent. Ik heb niks gekocht van de wonder woman ik vond eerlijk gezegd de collectie het minste tot wat ik nu al heb gezien.
De verpakking van een collectie springt bij mij als eerste in het oog. Maar deze verpakking vond ik echt niet aantrekkelijk en dus zeker al een "no-go".
Dus ben ik gebleven bij de permanente make-up van M.A.C.Photobucket
Ik had een volledig lijstje met wat ik wilde, maar ook m'n budget laat dit niet altijd toe dus heb ik de hoofdzaken genomen:
-"DE" blendingbrush (ein-de-lijk!!)
-een cremesheen lipstick "creme d'nude"
-fluidline blacktrack
-paint pot "rubenesque"


Photobucket
Ik zocht allang achter een nude lipstick die echt aan m'n vereisten moesten voldoen en ben ik uiteindelijk bij deze uitgekomen. Hij is erg leuk van structuur. Iets cremiger -anders zou het geen cremesheen zijn-


Photobucket
Photobucket
Ik ben gewoon om eyeliner te gebruiken van vaste textuur en dat ik gewoon m'n eyeliner penseel nat moet maken en dan de eyeliner zo te gebruiken. Dit is anders van textuur en blijkbaar gemakkelijker. Tsja, als ik het op de moeilijkere manier kan zal me dit ook wel lukken zeker? :)Photobucket
Photobucket
Ik ben, sinds ik de painterly heb, verzot op paint pots! Ik had vroeger veel last dat m'n oogschaduw nooit bleef zitten waar het moest en had ik al rap "gestempeld". Door deze paint pots heb ik het voor 80% minder.
Nu wou ik niet enkel de gewone basiskleur en heb daarom de rubenesque genomen omdat ik die dan vaak gebruik met bruine tinten. Meestal doe ik dan nog een donkerder bruin in m'n buitenste ooghoek en laat ik het zo. Dat is tijd en werkt bespaart als ik snel moet gemaquilleerd zijn.
Ik vind het leuk omdat er een shimmer in zit en bij de painterly niet.

4 opmerkingen:

--Sanam-- zei

That lipstick looks great, I love the colour :)

Day By Diva
Day By Diva

Ayse zei

WOW, i really love your blog and follow you now on bloglovin. :) When you will, can you follow me back on my blog or on bloglovin! I wear really happy about you following my darling :)

Lots of love :)

http://www.bloglovin.com/de/blog/690588/ayse%27/ayse%27

Katie Elizabeth zei

I love MAC.. I almost bought the Blacktrack the other day.

xo katie elizabeth
ohheyylife.blogspot.com

Suzie Makes You Up zei

my 3 favourite products !!!!

awesome blog !!

please come and check out my HUGEE beauty giveaway that im having.. theres only a few more days to enter so make sure you get in..

http://suziemakesyouup.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be