Pagina's

dinsdag 18 januari 2011

Blox; protect your ears!

Minder gehoor? hele nacht last van geruis?
Dit zijn klachten van te luide muziek tijdens het uitgaan of het overbelasten van je oren.
Hierbij wil ik iedereen wakker schudden van de realiteit en doe iets tegen de beschadigingen die je oploopt aan je oren.

In discotheken of op fuiven staat de muziek meestal altijd luider dan zou mogen en dan nog is het zowieso 'te' luid. Als ik een nachtje uitga heb ik meestal verminderd gehoor (dan merk ik aan mezelf dat ik altijd wat luider praat dan normaal) en meestal een hele nacht last van geruis.
Dit is een teken dat je schade hebt opgelopen aan je oren en is dat niet spijtig? tenslotte zijn we nog jong en hoe zal ons gehoor zijn binnen 20 jaar?
Ik lijk nu misschien je ouders wel of zo maar een vriendin van me heeft last gekregen van een nachtje uit waar ook daar de muziek veels te luid stond.
Na een test is gebleken dat ze beschadiging heeft opgelopen aan cellen in haar oor waardoor ze nu een maand aan een stuk pillen moet nemen tegen het geruis. Ook zal ze speciale oordopjes moeten laten maken bij een gehoorcentrum.

Hierbij komt Blox op de markt met voor ieder wat wils.
Speciale oordoppen voor in het vliegtuig die de snelle luchtdrukverschillen tegengaan, een nachtje uit, tijdens het zwemmen, tijdens het slapen, ...

Ze zijn enkel verkrijgbaar bij uw apotheek in de buurt. Op de site vind je bij elke soort wat uitleg en rond de hoeveel € ze kosten.
Photobucket

Deze is de Blox Disco en dus geschikt voor tijdens het uitgaan. Ik schaf me deze zeker aan omdat ik ook last heb van geruis na een nachtje uit en ik wil zeker niet binnen een aantal jaren 10x "wablieft?" vragen als ze me iets vertellen.

Gebruik je zelf ook oorbeschermers of laat je je oren zomaar aan hun lot over en je ziet wel wat er binnen 10 jaar mee is gebeurd?

Tell me
 

2 opmerkingen:

Ellen zei

Nooit gebruikt, maar ik merk nu op mijn 31ste toch wel dat ik al eens wat meer, wablieft moet zeggen. Dus mijn gehoor is wel achteruit gegaan

dl.blogspot zei

Ik gebruik sinds een jaar oordopjes met het uitgaan. Ik ken ook te veel mensen die op het moment een gehoorbeschadiging 'piep in het oor hebben' genaamd tinitus...
Nee ik kijk wel uit! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Copyrighted by Mariposax3 2009-2010
Contact me : mariposax3@live.be